Solliciteren

Vind je het leuk om onze gasten te laten genieten van hét perfecte frietje, ben je altijd gastvrij en op zoek naar een actieve, afwisselende baan in de horeca? Dan ben jij de nieuwe chef de frituur die we zoeken.

Wat ga je doen?
Onze klanten kunnen in de snackbar en op het terras genieten van heerlijke patat, snacks en ijsjes. Jij neemt hun bestellingen op en maakt deze klaar. Altijd met een glimlach ook al is het druk en hectisch, daar moet je goed mee om kunnen gaan. Goede service leveren staat bij jou altijd voorop! Je zorgt dat de snackbar er altijd tiptop uit ziet. Je krijgt van ons genoeg ruimte en begeleiding om alle ins en outs van het horecavak te leren. Genoeg afwisseling dus en hele gezellige team!

Wat vragen wij?
Werken in een snackbar vereist veel flexibiliteit en collegialiteit. Uiteraard begrijp jij dat werken in het weekend, tijdens vakanties en op feestdagen bij deze baan hoort. Ervaring is niet vereist, maar wel fijn! Het onderstaande vragen wij van jou:

  • bent minimaal 16 jaar;
  • hebt een leuke klantgerichte en servicegerichte uitstraling;
  • bent een echte aanpakker;
  • kunt zowel in een team als zelfstandig werken;
  • bent energiek, enthousiast en gemotiveerd.

Wat bieden wij jou?
Een afwisselende (bij)baan op een fantastische locatie in Grijpskerk. Wij geven je veel zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid. Als medewerker heb je bij ons veel ruimte voor nieuwe ideeën en er zijn goede doorgroeimogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Werk je tijdens een lunch of diner moment? Dan zorgen wij dat je een goed verzorgde maaltijd krijgt. Over salaris en arbeidsvoorwaarden hoef je bij ons geen zorgen te maken, deze zijn uitstekend!

Mocht je belangstelling hebben voor de bovenstaande functie, voeg dan hieronder je CV en een korte motivatie toe! Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren

Vind je het leuk om onze gasten te laten genieten van hét perfecte frietje, ben je altijd gastvrij en op zoek naar een actieve, afwisselende baan in de horeca? Dan ben jij de nieuwe chef de frituur die we zoeken.

Wat vragen wij?
Werken in een snackbar vereist veel flexibiliteit en collegialiteit. Uiteraard begrijp jij dat werken in het weekend, tijdens vakanties en op feestdagen bij deze baan hoort. Ervaring is niet vereist, maar wel fijn! Het onderstaande vragen wij van jou:

  • bent minimaal 16 jaar;
  • hebt een leuke klantgerichte en servicegerichte uitstraling;
  • bent een echte aanpakker;
  • kunt zowel in een team als zelfstandig werken;
  • bent energiek, enthousiast en gemotiveerd.

Mocht je belangstelling hebben, voeg dan hieronder je CV en een korte motivatie toe! Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.